DUYURULAR

2024 YILI AYDIN PMYO MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLAMASI YAPILAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE!
  25 Eylül 2024

PMYO KAYDI İÇİN

MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLAMASI YAPILAN ADAYLARIN DİKKATİNE

 

Müdürlüğümüze planlanan asil aday öğrencilerin geçici kayıt için 01 Ekim 2024 Salı günü saat 17.00’ye kadar Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saate kadar kayıtlarını yaptırmayan adaylar hakların kaybedecek ve yerlerine yedek aday planlaması yapılacaktır.

 

KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ İÇİN ADAYLARIN YANINDA GETİRECEĞİ BELGELER

 

  1. Adayın kendisinin nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi ( 2 Adet), evli olanlar için evlilik cüzdanı fotokopisi ( İlk üç sayfası 2 adet)
  2. Askerlik hizmetini yapmış adaylar için “Terhis Belgesi” nin aslı, kaybedenler için askerlik hizmetini yaptığına dair Askerlik Şubelerinden alacağı “ Askerlik Durum Belgesi”, askerliklerini yapmamış tecil durumlu adaylar ise tecilli olduklarına dair belgeyi getireceklerdir. ( 2 adet)
  3. Askerlikten muaf veya askerliğe elverişli olmadığını gösterir onaylı belge ( Aslı ve fotokopisi),

 

  1. Mezun olduğu lise diploması ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı, yükseköğrenime devam edenlerden öğrencilik belgesi, asılları verilemeyen belgelerin noter/kurum onaylı suretleri de kabul edilir.
  2. Adli sicil kaydı, vukuatlı nüfus kayıt örneği ve yerleşim yeri veya diğer adres belgesi (e-devlet sistemi üzerinden alınacak belgeler kabul edilecek olup aile bilgileri de olacak şekilde ayrıntılı olacaktır), yaş düzeltmesi yaptıran adaylardan yaş düzeltmesi ile ilgili mahkeme kararı istenecektir.
  3. PMYO sınavına giriş esnasında SAĞLIK BİLGİ FORMUNDA “EVET” olarak işaretlemiş olduğunuz sağlık geçmişi ile ilgili epikriz raporunu temin ederek getireceklerdir.

 

  1. Siyasi Parti Üyeliği bulunmadığına dair belge ( e-devlet üzerinden alınacaktır. )

 

 

           Kayıt esnasında yukarıda belirtilen evrakları getirmeyenlerin kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

 

EĞİTİME GELİRKEN GETİRİLMESİ GEREKEN MALZEMELER

 

 

  • İntibak eğitiminde kullanılmak için mevsim şartları göz önünde bulundurarak yeteri kadar üzerinde logo ve baskı bulunmayan koyu renk kıyafet, pijama ve terlik,
  • Siyah/Lacivert  renk tşört,eşofman takımı ve spor ayakkabısı,
  • Banyo havlusu, yüz havlusu, el havlusu, siyah çorap, kişisel bakım ürünleri, şampuan, sabun, tıraş malzemeleri
  • Okul kantininde kişisel bakım ürünleri mevcut olup gerekli ihtiyaçlar ücreti karşılığında temin edilebilir. (Yüz havlusu, tıraş seti, şampuan, duş jeli, sabun, terlik, iç çamaşırı, çorap, kolonya, deodorant vb.)

****Günlük kullanım için getirilecek kıyafetlerin en az 2 hafta yetecek şekilde getirilmesi gerekmektedir.

 

MÜDÜRLÜĞÜMZDE KULLANILMASI YASAK OLAN, MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GETİRİLMEMESİ GEREKEN VE EMANETE ALINMAYACAK OLAN MALZEMELER
 

  • Her türlü ses, görüntü kaydedebilen ve depolama özelliği olan akıllı cep telefonu, bilgisayar, tablet, fotoğraf makinesi ve elektronik cihazlar (ses ve görüntü kaydetmeyen cep telefonu ve şarj aleti getirilebilir),
  • Her türlü oyun aleti, aracı ve malzemesi,
  • Her türlü yiyecek ve içecek maddesi
  • Doktor raporu ve reçetesi bulunmayan her türlü bitkisel, tıbbi ilaçlar ve her türlü tıbbi malzeme,
  • Her türlü kesici ve delici alet (ustura, açık jilet vb.),
  • Her türlü takı ve aksesuarlar (düz alyans ve saat hariç),
  • Her türlü siyasi veya ideolojik kitap, dergi, yayın

Öğrenci adaylarının dikkatine

 

Okulumuza gelecek olan adaylarımız için 0 256 219 84 88 telefon numaramız 24 saat ulaşılacak şekilde aktif olup yukarıdaki belirtilen hususların dışında konular ile ilgili bilgiler alınabilecektir.

Karayoluyla gelecek adayların Aydın şehirlerarası otobüs terminalinden okulumuza gelişi için 01.10.2024 Salı günü saat:09.00‘dan itibaren her saat başı terminal içindeki terminal önü servis yolundan (ticari taksilerin bulunduğu alan) servis kaldırılacaktır.

 

Haber Paylaş